Csapatépítő tréningen vett részt a Sauter Kft

A csapatépítő tréningek egész évben folynak a Brezován, vidékről és Budapestről egyaránt érkeznek a baráti csapatok és céges társaságok. 

Az ősz nem rémítette meg a budapesti székhelyű Sauter Automatikai Kft. vezetőségét és munkatársait s ellátogattak Brezovára, hogy a gokartokkal versenybe szálljanak egymással.
A cég ügyvezető igazgatója Karády Dénes minden évben a hagyományokat fenntartva elviszi a cég alkalmazottait egy csapatépítő tréningre – idén a Brezova-Gokartlandre esett a választás. A svájci cég magyarországi leányvállalata a Sauter Kft. piacvezető márka az épületautomatizálás és a helyiség szabályozás területén, és ma bő húsz fővel utazott le a cég saját busszal Visontára.

A Sauter az interneten talált rá a Brezovára, kimondottan a Mátrában szerettek volna utazni; eddig főként bortúrákon vettek részt, idén azonban gokartversenyre adták fejüket a cég alkalmazottjai. Gokartbajnokságot szerveztek össze, majd a futamok végeztével eredményhirdetés következett. Előkerültek az érmek és a pódium, kattogtak a fényképezőgépek. Ezután a Brezova szakácsa pörköltet készített, amely beletartozik a Brezova csapatépítő tréning „csomagjába”. Láthatólagosan a közösségépítés kohéziója elkezdődött az alkalmazottak és a vezetők között, a hierarchikus struktúra kiegyenlített egyenlőségbe formálódott át. A csapatépítés megtette hatását, a verseny utáni éhség csillapításával a Sauter alkalmazottai elindultak haza, hogy lehetőséget adjanak további cégek csapatépítő tréningjének lebonyolítására.


A Sauter Automatikai Kft. visszajelzései alapján várhatóan jövőre is visszalátogat a Brezovára, s nyilatkozatukban elégedettséggel foglaltak állást a Brezovai csapatépítő tréning kapcsán.
A Brezova-tanya egész évben várja továbbra is a cégek és baráti társaságok jelentkezését.