Drift-Szekszárd-Brezova

„Drift-Szekszárd-Brezova”

Akinek ez a kombó nem áll össze, az tutira kimaradt a Hétfő-Keddi csapatásból!
A Drift Szekszárd biztosan nem ismeretlen számotokra, hiszen a csapat sok helyen megfordult már (kézifékkel :D ), és a Brezován sem első alkalommal járnak! Csányi Levente, Csányi Zsolt, Pünkösdi Mihály, Tóth Attila, Fonyódi Gábor, Pajtás István, Haász Péter, Györgye Máté, Kimiti Csaba, de Halit, és Szúnyogot sem kell bemutatni driftes berkekben! (Ha kihagytam valakit szóljon, taggeljen!!!!4!!négy!)
Na!
Üdvözlés, lepakolás, kipakolás, gyors kv, és már gurultak is pályára!
Felbőgtek a motorok, amik egyből el is nyomták a rádióból oly ritkán felcsendülő Despacito dallamait, a gumifüst meg az atomerőmű füstjét!
Nem volt hideg, de legalább meleg volt, a gumik egyenes arányosságban fogytak a hideg üdítőkkel és az ásványvízzel együtt.
Mindeközben izzott a vaslap, rajta tarja, csirke, macok! Csak egy ebédszünet erejéig álltak meg a srácok!
Miután fel lett tankolva a test, ismét kocsiba be, ablakot le!
Ami a csövön kifért!! Egész nap! Jól bírták a gépek, na és persze a sofőrök! Nem sz@rral gurítanak az biztos ! Javítsatok ki ha tévedek,de szerintem minden benzinvérű egy kicsit őrült, a szó legjobb értelmében persze :D
Olyan este 8 -9 körül még 2-3 autó csapatta, pl Szúnyog, aki a Kiss The Wall szellemében rombolta a gumifalat :D
Egy jó kis grill vacsora, ééés előkerültek a Szekszárdi borok! Fröccsöztünk, sztoriztunk, jókat röhögtünk! Krva jó nap volt! Legközelebb ne hagyd ki!
Kedd:
Reggelire lájtos hagymás-szalonnás rántotta 50 tojásból, kv, mentesvíz ( :D ) és már csapatták is újra kilinccsel előre! Szett nem maradt szárazon! :P 4-5 körül jött a búcsú ideje, hosszú volt a hétfő, hát még a hazaút! Szerintem bátran leírhatom, hogy a két nap alatt mindenki jól érezte magát! Ha mégsem így van, akkor jár az Oscar ;)
Augusztusban folyt.köv.!