Nemzetközi szintre lép a Kiss The Wall

A várt jövő hét szombat hamarosan elérkezik, aki még nem ül tűkön, az lassan megteszi...

A Brezován megrendezett Kiss The Wall 3. alkalommal veszi kezdetét, a versenyzők egy része már jelentkezett az eseményre, ezen személyek névsora látható a következő rajtszámukkal egyetemben:
Bodó Krisztián – 76 Bodó K.
Kocsis Péter – 25 Kocsis Petya
Nagy Ferenc – 78 Feszter
Jäger Andrea – 23 Jäger Andi
Nagy Richárd – 33
Bernáth Attila – 1
Müller László – 11 Bubu
Majer Tamás – 72 Majer Szerviz
Bugarszki Szabolcs – 99 Szabi (aki mellékesen egyenesen Angliából utazik a Brezovára a Kiss The Wall miatt)

Meglepetésre, a rendezvényre a magyar pilóták mellett a határon túlról is bejelentkeztek versenyzők, egyenesen Szlovákiából, de a szervezők további külföldi driftelőkkel is kontaktban állnak. Az eddigiek listája:
Roman – 22 Roman
Rado – 61 Rado
Benco Milan – 131 Benco

Sajnos az időjárás előrejelzés nem mutat kedvező feltételeket október 22-ére, ugyanis a meteorológusok szerint 12 Celsius fok várható és esőfelhők társaságával is számolni kell. Amennyiben az időjóslat beteljesedik, a Kiss The Wall másnapra, (október 23.) vasárnapra tevődik át. Természetesen mindez ne befolyásoljon senkit, az esemény mindenképpen meg lesz tartva!


A dirftversenyre továbbra is fenn áll a Kiss The Wall-on résztvevők részére, hogy a következő hét péntekjére kiírt edzésnapra 11.000Ft helyett 5000Ft a pályadíj.
Sajnos kisebb csoportra kirúgó driftversenyzőnek még nem áll „csókkészültségben” az autója – félkész vagy egyéb szervízelési, technikai okokból kifolyólag –, ettől függetlenül igyekeznek a leggyorsabban verseny készre összerakni a kocsijukat, hogy harcba szálljanak a díjért.
A Brezova nagy szeretettel várja és reméli, hogy a következő pilóták csatlakozni tudnak a nemzetközi szinte emelkedett gárdához. Lenn található azoknak a névsora, akik kétesélyes, hogy nekivágnak a Kiss The Wall-ra.

Faragó GabiMezei GáborSemegi JózsefTóth JózsefSzeredi LászlóHetyési ZsoltSzabó TamásMakai NorbiSzunyog BálintRemetehegyi LászlóBurdon KrisztiánTAG Racing Team

A névsorban nem tüntettük fel azok nevét, akikkel nem sikerült kapcsolatot létesíteni és eddig elérni, de a továbbiakban is várjuk nagy szeretettel a jelentkezők széles táborát.