Szezonzáró Supermoto

Brezovára gördülnek a kétkerekűk. A mai napon kezdetét vette a Supermoto szezonzárása. A kezdeti órákban elvétve voltak motorosok a pálya környékén, aztán a nap további részében folyamatosan szivárogtak be a Brezovára a Supermoto motorosai.

A kanyarogós aszfaltcsíkhoz hozzákapcsolódott az off-road pálya is, ami mindettől még élvezetesebbé és színesebbé avanzsálta a Brezova pályáját.
Az érdeklődés a nap közepére tetőzött, miszerint kb. húsz motoros rótta a köröket, s mindehhez további quadok is csatlakoztak. Szerencsére minden adott volt a motorozáshoz, hogy a legélvezetesebbé váljon a száguldás, ami nemcsak a versenyzők számára, de a kilátogató nézőknek is nagyszerű élményül szolgált.


Az egy keréken történő egyensúlyozástól, a vágtázó tempóban bedőlő stíluson keresztül mindent láthatott a nagyérdemű, mi szem szájnak ingere. Elkerülhetetlen volt, hogy ne történjen esés a pályán, szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszták a motorosok az elvágódásokat.
Vermes Sándor és Ónodi Benjamin is a pályán voltak a mai nap folyamán a Brezován, akik egymást segítve edzettek társaikkal együtt.
A délutáni órákban gokartosok is betértek pár kör erejére, hogy versenyszelleműket némileg kiélhessék a kliensek.


Az októberben történő zárással véget ért a Supermoto, de jövőre ismét előkerülnek a motorok, hogy kezdetét vegye a száguldozás és ismét a Brezova pályájára gördülhessenek kétkerekűikkel.
A hideg idő kezdetével a Brezova-tanya továbbra is állandó szezonban várja az autósokat, motorosokat, gokartozni vágyókat, úgyhogy senkit ne tántorítson el a rideg időjárás.