Téliesített Brezova

Az ég ezeregy szempárját estére eltakarja a felhők sűrű rétege, s e búra alatt a hideg csípős érzete ül a trónra, átveszi a hatalmat a napfény pásztázó sugarai elől. Rideg kosztümében libben elő az erdők sejtemessége mögül, letépve a fák öltözékét, a leveleket, majd a fehérség mindensége telepszik a tájra, egy negyedéves uralom ideéig.

A beköszönő szél, hideg Visontát sem kerüli el, nincs búvóhely senki számára. A Brezova-Gokartlandnek nem is áll szándékában elmenekülni a viszontagságos időjárás elől, ennél felkészültebben „téliesítette” komplexumát. Akik nem riadnak meg a csípős idő elől, azok részére a gokart helyett személyautókkal lehet száguldozni, keringőbe vinni a vasat.

A Brezova Opel Corsával, Suzuki Swiftel és egy BMW E30-assal rendelkezik, melyek közül bármelyiket lehet használni. Mindhárom autóhoz egy pályaidőket igazoló rangsorolási táblázatot vezetünk, amelyben az, aki az egyik kategóriában az élen áll 2017.03.31-én, 90.000Ft értékben gokartoktatást nyer, melyet a magyar bajnok Doki tart meg.

Természetesen a gokart mellett – amelyhez kesztyű és polár pulcsi jár –, a drifttaxi és a driftoktatás is rendelkezésre áll a kilátogatók részére, a paintballpálya pedig őszre még egy 10.000 m2-es pályával bővül. Mindenki számára lehetőség nyílik védőitallal melegítenie magát – egy forró teával, ha szükségszerű –, bár az adrenalin túltengés bensőleg izzítja a testet a zimankó ellen.

A Brezován nem áll le az élet, egész évben nyitva van hónaptól függetlenül és lehetőség van ugyanúgy mindarra, ami nyáron is állandó jelleggel üzemelt.
Mindenkit szeretettel várunk!