Wild Riders Motoros Akadémia, hogy jobban motorozz

Motorozni vágyók figyelem! A Brezova- tanya Motoros Akadémiát indít Wild Riders néven mindazok számára, akik a száguldás mellett a biztonságos motorozást is figyelembe részesítik. A Motoros Akadémia komplex vezetéstechnikai segítséget kínál, ami négy fázisból áll, melyek a következők: 

Elméleti oktatás a visontai Brezova-Gokartland komplexumában kerül megrendezésre, ahol a jelentkezők számára interaktív keretek között ismertetik a védőfelszerelésekről, láthatóságról, gyors ítélőképességről szóló tudnivalókat, továbbá az utassal történő motorozást, vezetési hibákat és kanyarodási-fékezési technikákat összesítő instrukciókkal tájékozatják a résztvevőket.

Ezek után a Rutin pályán történő motorozáson vesznek részt a motoros tanoncok a Brezova bójákkal kialakított tanpályáján, ahol a motorral történő egyensúlyérzék fejlesztést, a motor tömegének kis tempóval való stabil irányítását, valamint a kuplung-gáz kezelését és a vészfékezést gyakorolják az akadémia tanulói. Majdan, ezt követőn szimulált akadályokon kell túljutniuk a tanulóknak.Miután teljes bizonyossággal és biztonsággal abszolválták a rutinpályát, a résztvevőknek a Közúti közlekedés következik felvezetéssel.
Lassú, majd fokozatosan egyre gyorsuló tempóval az intenzív irányváltás lép érvénybe, természetesen instruktori megfigyelés mellett, országúti körülmények között.

A negyedik fázis a Versenypályán történik, ami szintén a Brezova versenypályáján zajlik majd le.
Teljes aszfaltcsík szélességben, felfokozott tempóban, ellenben biztonságos, szakértő körülmények mellett gyakorolhatják a kanyarok előtti felkészülést, bekormányzást, a kigyorsítás és visszafékezés szabályozásának technikáját és a kanyarok aktuális pontjainak érintését egyaránt.

A Motoros Akadémia tehát az egymásra épülő kiépített oktatási struktúrát széles körben prezentálja a jelentkezők számára, mely egyszer egy egyedülálló élményt, másrészről a motorozás elméleti és gyakorlati feltételeit kínálja, ezáltal a legeredményesebben és leggyorsabban tanulható el a biztonságos, másfelől szélsebes motorozás.Ez a speciálisan kialakított tanfolyam Rab Szilárdnak köszönhető, aki ezzel a négy lépéses tanulási folyamattal kifogástalanul és részletesen megtanítja a motorozás rejtelmeit bármely generáció számára.

Rab Szilárd mostantól minden motorozni tanulót szeretettel vár itt Visontán, a Brezova-Gokartland tanyáján, hogy egy rendhagyó tanfolyamon ismertesse mi fán terem a motorozás.

A jelentkezők ezen elérhetőségeken keresztül érhetik el a Motors Akadémiát:

Rab Szilárd
instruktor
telefon: 06-70-505-0646
e-mail: wrmakademia@gmail.com