Brezova Silver ajánlat

 

Lepje meg szeretteit  a legextrémebb ajándékkal!

Emlékeznek még, milyen volt okos telefonok,és a közösségi oldalak előtt az élet?

Fejlődő, rohanó világunkhoz természetesen ezek ma már nélkülözhetetlenek! Nem is szeretnénk ezt tovább firtatni! Azért tettük fel a kérdést, mert hisszük, hogy van ami mindig örök, és soha nem tűnik el a köztudatból! Ez pedig az ÉLMÉNY! Akár adja az ember, akár magát lepi meg vele,  az érzés leírhatatlan!

Szánjon magára, szeretteire, barátaira időt! Lépjen ki időnként a mókuskerékből, mert megérdemli! EZ JÁR!

A Brezova Extreme Park kortól, nemtől függetlenül kínál olyan extrém élményeket, melyek amellett, hogy tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, szinte észre sem veszi az ember, hogy mindeközben rengeteget tanul, és fejlődik, amit a mindennapi életben is kamatoztathat!

Akik barátai között vagy családi körükön belül ismernek olyat, aki az extrém sportok rajongója vagy a sebesség megszállottja, annak nem kell tovább keresnie a megfelelő meglepetést. A Brezova Extreme Park a legnagyszerűbb választás.

 

 

A komplexum az alábbi szolgáltatásokat biztosítja:

        – Paintball

        – Quad-oktatás, Quad túra

        – Gokartozás, Gokartverseny, Gokart-oktatás

        – Autóverseny

        – Drift-oktatás

        – Autó sprintoktatás

        – Drift élményautózás

        – XBOW élményautózás     

 

Paintball Falu

A Brezova Extreme Park egy 10.000m2 nagyságú, egyedien kialakított, háborús övezetet hűen tükröző paintball pályával rendelkezik. E területen egy komplett falut alakítottak ki: fából épített házak, bunkerek, földes árkok tarkítják a területet, melyet hatalmas erdőség övez.

Egyedisége abban is rejlik, hogy a reflektorokkal éjjeli harcok lebonyolítására is alkalmas, a hangszóróból pedig gránátrobbanások és géppuska kelepelések visítanak a levegőben, ezzel is megteremtve a militarista atmoszférát.

Mindez a legújabb ( Tippmann Cronus) fegyverekkel, overállal, védőmellénnyel és további kiegészítőkkel. A 4 órás pályahasználathoz 200 darabos muníció is párosul, s ez összesen 3000Ft/fő. 13Ft/db-ért további golyók vásárolhatók.

 

Jelenleg 24db felszerelés áll rendelkezésre, mindez tovább fog bővülni.

Azok, akik szeretnék kicsit megízlelni a valódi háborús viszonyokat, akik szeretnék kiadni magukból a felgyülemlett stresszt, vagy akik csak szeretnének egy jót szórakozni egytől-egyig mindenkinek ajánlott.

Baráti társaságok és cégek csapatépítésének is célul szolgál, de bárki, aki szeretné egy egyedülálló pályán kipróbálni magát.

 

 Gokartozz

A bő 1 km hosszúságú Brezova pálya több szempontból is egyedi. Kanyarokkal és szintkülönbségekkel teli, változékony féktávokkal és ívekkel, emellett festői környezetben bújik meg. A pálya többfunkciós, autó- és motorsportra egyaránt alkalmas, de különösen a rendhagyó gokart élmény teszi felejthetetlenné.

A Brezova Extreme Park 10 db bérgokarttal rendelkezik (ebbe nem tartoznak bele a gyermek-gokartok), amelyeket családok, baráti társaságok is használhatnak.

A gokartozás mellett a 2014-es Európa és Magyar Gokart Bajnok ( Az Év Gokartversenyzője), Nagy István Ármin gokart-oktatást vállal, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az oktatás elméleti és gyakorlati részt tartalmaz, ezzel átfogó képet adva a gokartvezetésről és versenyzésről.

 

A pályát saját gokarttal is lehet használni.

Egy és több alkalmas bérletet is lehet igényelni a kívánalmaknak megfelelően.

A gokart versenyek lebonyolítása része a repertoárnak, futamidős, egyeneskieséses versenyeket is lebonyolítunk, igényeknek és koncepcióknak megfelelően.

 

Drift oktatás

Adrenalin túltengés, stressz levezetés, extrémsport kipróbálása? Ez mind egyszerre a Brezova Extreme Park-ban!

Előre egyeztetett időpontban van lehetőség drift-taxira és -oktatásra egyaránt.

Az oktatás elméleti és gyakorlati tematikában valósul meg; az egyedisége oktatásunknak pedig abban rejlik, hogy a pálya adottságainak köszönhetően technikás, sűrűn kanyargós, így a drift legkülönfélébb rafinériái is megtanulhatók az aszfaltcsík struktúrájának köszönhetően. A driftautók és a gumizás egyaránt biztosított a helyszínen.

 

A drift-taxizás során pedig szintén előre egyeztetett időpontban profi és fél profi driftversenyzők mellé beülve lehet megtapasztalni a gumifüst függönyszerűn ellepő szagát, a csikorgó kerekeket és a ringlispíli mutatvány szédítő élményét.

Minőségi oktatás, minőségi pályán. Minőségi drift a Brezován.

 

Vezetéstechnika

Nincs jogosítványod, de szeretnél már vezetni. Van jogsid, de nincs elég rutinod. Van jogsid, de nincs autód. Esetleg van jogsid és autód is van, mégis szeretnél versenypályán gyakorolni. Erre az egyedülálló és megfelelő hely a Visontán elhelyezkedő Brezova Extreme Park pályája. A több pályaautóval is rendelkező komplexum (Opel Corsa, Suzuki Swift, BMW E30, Trabant) területén bérautókkal, de akár saját autóval is felgördülhet a pályára. Az oktatás tematikája egy elméleti és egy gyakorlati oktatást tartalmaz, ahol egy elismert Magyar Bajnok versenyző segíti a volán mellett a vezető tanulót. A gyakorlat során is intenzíven és érthetően magyarázza el a felmerülő probléma megoldási menetét, majd mikor már eléggé magabiztos vezetést produkál a sofőr egyedül is gyakorolhat a pályán.

Ezek után, akik úgy érzik eléggé felkészültek és készek magukat megmérettetni a Brezova Sprintkupán, azoknak pályaidő mérésére is van lehetőség, de akár csak nyomni a gázt padlóig a szórakozásért.

 

A pályán való leggyorsabb kört méri a Brezova személyzete, mindez kategóriánként értendő. Suzuki Swift, Opel Corsa, BMW E30-as és E36 típusokból lehet válogatni. Az adott kategóriában indulónak a leggyorsabb mért körét felvezetjük az időmérő táblázatra, s aki az év végéig bezárólag a táblázat első három fokán zár, annak különféle díjazás a jutalma.

A táblázatot hetente frissítjük és közöljük az oldalon, mindenkinek megadva a lehetőséget a javításra.

 

Csapatépítő tréning

 A csapatmorál nem a legmegfelelőbb, nincs meg az összhangkohézió cégen belül? A megoldás a Brezova Extreme Park!

A visontai komplexum cégeknek szerveznek csapatépítő tréningeket.

Cégek mellett baráti társaságok, továbbá családok részére, születés- és névnap alkalmából, illetve legénybúcsúk során is lehet jelentkezni csapatépítésre, mely egyedülálló a maga nemében. A Brezova tréningjei attól térnek el a többitől, hogy itt nagy hangsúlyt fektetnek a stressz levezetésére, melyet a gokartverseny szervezések, paintballjátékok és drift-taxi által kiviteleznek adrenalinnövelés gyanánt; mellette élményterápián vehetnek részt, ahol egy pszichológussal beszélgetnek a résztvevők a Brezován szerzett élmények feldolgozásáról, valamint az egyénben felgyülemlett stressz levezetéséről.

 

A tréninghez egy bográcsétel is társul, hogy jóllakottan élvezhessék az itt nyújtott élményeket.

Előre egyeztett időpontban lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségen és további részleteket is a Brezova Extreme Park hivatalos oldalán talál.

 

Motoros oktatás

Motorozni vágyók figyelem! A Brezova Extreme Park Motoros Akadémiát indít Wild Riders néven mindazok számára, akik a száguldás mellett a biztonságos motorozást is figyelembe részesítik. A Motoros Akadémia komplex vezetéstechnikai segítséget kínál, ami négy fázisból áll, melyek a következők:

- Elméleti oktatás

- Rutinpályán történő motorozás

- Közúti közlekedés

- Versenypályán való vezetés

Az oktatást Rab Szilárd instruktor vezényeli le.

További részletek:

http://brezova-gokartland.hu/hu/c/hirek/wild-riders-motoros-akademia-hogy-jobban-motorozz

 

Quad-oktatás és quad túra

 

A Mátra szívében elterülő festő környezet belsejében Visontán, a Brezova Extreme Park területén off-road pályát alakítottak ki a quadozni vágyók számára. Egy oktatással egybekötött quad túrán lehet részt venni, mely először az off-road pályán kezdődik gyakorlással, azután a környező erdőségben, természet övezte terepen az oktató egy túrát vezet az egyedülálló környezetben. A túra és az oktatás 10.000Ft/óra/fő saját és bérelhető quaddal egyaránt.

Az élmény éppúgy maradandó, amiképp a táj szépsége is.

 

X-Bow

Ültél már extrém autóban? Érezte már milyen ha igazi erőgépben ül? A Brezován megtapasztalhatod!

KTM X-BOW, 2000-es túrbó motoros autóba lehet beülni, akár vezetni.

A nem mindennapi élmény, hogy egy ilyen példátlan autót vezethet, aki szeretné megismerni mi is valójában a száguldás. A vezetési élmény egyedülálló és maradandó, akárcsak, ha X-BOW taxizik az ember és elmegy néhány körre, hogy felülmúlhatatlan érzéseket kapjon.

Mindenkinek figyelmébe ajánljuk, aki elég merész és kacérkodik a gondolattal, hogy megismerhesse a valódi sebességet.

 

 

 

A három különböző kártya különféle értékeket tartalmaz, s az adott értéken belül a kártya beváltásával az ajándékozott felsorolt szolgáltatások bármelyike közül választhat.

A megrendelt kártyát díszdobozba szállítja házhoz a futárszolgálat, hogy egy egyedülálló élménnyel és szórakozással gazdagodjon szerettünk.