Saját autós pályabérlés:

Egész nap: 11.000 Ft

Fél napos jegy ( csak hétköznapokon: hétfőtől-péntekig):  7.000 Ft

 


Autó bérlés:

OPEL: 8.000 Ft/ 30 perc

SUZUKI: 8.000 Ft/ 30 perc

2.900 Ft/ 10 perc


DRIFT TAXI:

BMW 4.0 V8: 8.000 Ft


A pályán lehetőség van tesztelésre, pályaautózásra, driftelésre, de aki még rutintalan azt is szívesen látjuk, hogy nyugodt körülmények között eddzen.

A kevesebb rutinnal rendelkezők számára nem elhanyagolható az sem, hogy vezetéstechnikai tréningre is van lehetőség, saját autóval vagy a bérelhető Opel Corsa 1.0 utcai autóval.

Akinek ez sem lenne elég, az Drift Taxizhat is egy BMW 4000 cm3-es V8-as driftautóval! 

Drift iskolánkban egyedi igények alapján lehetőség van drift oktatásra.

NEM csak KEZDŐKNEK!

Engedjétek meg, hogy tegeződjek, bár nem csak a fiataloknak szól ez a pár sor!

Nyilván mindenki emlékszik arra a napra, amikor megkapta a jogsiját, és már pattant is be fater, vagy épp szerencsés esetben a saját autójába. Ó igen, azok az első frissjogsis’ kocsikázgatások… Úgy érzed tiéd a világ, az út, plusz egy F1-es, de minimum egy rally versenyző tudása, Csakhogy ez nem így van…

Arra ki emlékszik, hogy az oktatója megtanította GYAKORLATBAN, hogy mit kell tenni, ha ne adj’ isten megcsúszol, ha jégre „futsz”, ha felúszik a kocsi egy vízátfolyáson, ha hirtelen kell(ene) (jól) reagálni, és még sorolhatnánk. Szóval az igazán necces helyzetekben, amikor (többnyire) az ember leblokkol, és már csak a fejét védi reflexből, vagy a mellette ülőt. Tudjuk, sokan azt gondolják, - Velem ez nem történhet meg-, vagy – Én tudok vezetni, nekem ne mondja meg senki- . Azok ezt el sem olvassák majd. Még is mindenkihez szólunk, amikor azt írjuk, igen is szükség van arra, hogy részt vegyünk vezetéstechnikai oktatásban! Lássunk túl a „rutinból közlekedés”, vagy a „kilinccsel előre” feelingen egy kicsit, mert közúton ez amúgy sem egy életbiztosítás. Nálunk kortól, nemtől függetlenül lehetőség van arra, hogy kipróbálja az ember magát, és még jobban összecsiszolódjon autójával, amihez természetesen segítséget is adunk!

Nem, nem fog rámenni a gatyád! De képes leszel egy esetleges rosszból kihozni a legjobbat, vagy akár életet menthetsz tudásoddal! Gyertek, tanuljatok, gyakoroljatok!

Tudjátok, gyorsan menni, pláne egyenes úton bárki tud, de ebből hány tud megállni?

Azokat is várjuk szeretettel, akiknek évek óta van jogsijuk, de még is félnek forgalomban vezetni egy rossz tapasztalat, vagy egy ideggyenge oktató hibájából! Gyere el, gyakorolj! Tanuld meg élvezni a vezetést!

Csatlakozz a TUDSZ VEZETNI? MOST MEGTUDHATOD csoporthoz (Facebook csoport), és ott jelentkezz tesztvezetésre!